Ring Nikolaj op

28 40 54 14

​Ring butikken op

86 39 54 14

​ Omfatt​et af garantiordning

​  medlem af danske malermestre

✓  gratis rådgivning og vejledning​​

Maling af loft med stor grundighed

Har du overvejet at få malet dine lofter for at opnå et nyt udseende i dit hjem? Hos Midtdjursmaleren Bo Christensen & Søn ApS tilbyder vi maling af loft uanset størrelsen på projektet. Vi har hovedsæde i Kolind, men udfører også malerarbejde i blandt andet Aarhus, Randers og på det øvrige Djursland.

Vores malere har mange års erfaring inden for faget og udfører derfor også maling af loft med et skarpt øje for detalje og grundighed. Hvis du hyrer os til at male dine lofter, vil du altså utvivlsomt opleve et veludført stykke arbejde.

Vi favner ethvert projekt

Maling af loft kan på en meget simpel vis gøre øjensynlige underværker for oplevelsen af din bolig. Måske du ønsker at få lofterne malet hvide, så de kan bidrage til at skabe følelsen af større rum? Eller måske ser du dem gerne malet i en farve for at give liv? Uanset hvad kan det være en god investering at få foretaget maling af loft.

Vi tilbyder maling af loft på alle former for lofter såsom gipsplader eller trælofter og er i stand til at favne enhver slags og størrelse projekt. Du skal altså som kunde ikke tøve med at kontakte os, selvom projektet måske virker stort. Vi kan hurtigt være klar med et velovervejet tilbud og en god pris til dig.

Opsøg os for et godt tilbud på maling af loft

Uanset om dine lofter ser slidte ud og trænger til en genopfriskning, eller om du blot planlægger at give din bolig et nyt udseende, er det en god idé at hyre erfarne malere til at udføre maling af loft.

Af denne grund, skal du være velkommen til at kontakte os på telefon 28 40 54 14 eller sende en e-mail til nc@midtdjursmaleren.dk. Så er vi klar til at hjælpe dig.

Vores butik er åben fra:

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

12:00 - 17:00

​Lukket

Lukket

12:00 - 17:00

12:00 - 17:00

10:00 - 13:00​

Information

MidtdjursMaleren Bo Christensen

& Søn ApS

H.C. Andersensvej 2, 8560 Kolind

Mobil: 28 40 54 14

CVR: 32836852

banner_960_pink_01