Ring Nikolaj op

28 40 54 14

​Ring butikken op

86 39 54 14

​ Omfatt​et af garantiordning

​  medlem af danske malermestre

✓  gratis rådgivning og vejledning​​

Opsætning af filt udført professionelt

Opsætning af filt på dine vægge kan betyde meget for dit fremtidige malerprojekt. Hos Midtdjursmaleren Bo Christensen & Søn ApS udfører vi opsætning af blandt andet filt på lofter og vægge med udgangspunkt i området omkring Aarhus, Randers og Djursland.

I vores firma har vi mange års erfaring inden for malerbranchen, hvilket betyder, at vores erfarne malere også ved netop, hvor stor en betydning forarbejde har for et godt resultat ved maling. Vi har et stort kendskab til både vægge og materialer og kan derfor kyndigt vejlede dig til de bedst mulige valg i forbindelse med opsætning af filt.

Stort udbud af vægbeklædning

Den helt rigtige løsning, hvad gælder vægbeklædning, kan variere i høj grad fra bolig til bolig eller fra et projekt til et andet. Derfor tilbyder vi, foruden opsætning af filt, også opsætning af et bredt udvalg af andre vægbeklædninger til en god pris.

Dette indebærer blandt andet glasvæv og savsmuldstapet på vægge og derudover opsætning af eksempelvist gipsloft. Vi udfører ydermere grundig maling af disse i lige netop den farve, du ønsker. Ved at hyre os til at arbejde på dine vægge kan du altså forvente at både forarbejdet, og malerarbejdet vil være udført med stort fokus på detalje og kvalitet.

Tag kontakt for mere information om opsætning af filt

På baggrund af vores store erfaring i faget udfører vi dagligt opsætning af filt, savsmuldstapet, gipsloft og maler både vægge, loft og vinduer. Dette betyder også, at vi er en oplagt partner at kontakte, hvis du står overfor at skulle have ordnet dine vægge.

Dette ser vi hellere end gerne, at du gør på telefon 28 40 54 14 eller ved at sende en e-mail til nc@midtdjursmaleren.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Vores butik er åben fra:

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

12:00 - 17:00

​Lukket

Lukket

12:00 - 17:00

12:00 - 17:00

10:00 - 13:00​

Information

MidtdjursMaleren Bo Christensen

& Søn ApS

H.C. Andersensvej 2, 8560 Kolind

Mobil: 28 40 54 14

CVR: 32836852

banner_960_pink_01