Ring Nikolaj op

28 40 54 14

​Ring butikken op

86 39 54 14

​ Omfatt​et af garantiordning

​  medlem af danske malermestre

✓  gratis rådgivning og vejledning​​

​Opsætning af tapet på hele Djursland, Århus og omegn

Vi er eksperter i tapetsering

Hos MidtdjursMaleren er vi specialister inden for opsætning af tapet, og vi udfører hver dag mange former for tapetseringsopgaver. Vi udfører alt inden for tapetsering, og vi opsætter tapet for både private kunder, erhverv og offentlige institutioner i Aarhus, Lystrup, Randers og på Djursland. Før du beslutter dig for, om du vil benytte os som din maler, giver vi dig gerne gratis råd og vejledning med på vejen, så vi sammen kan finde det helt rette tapet til dig.

Tapetsering til konkurrencedygtige priser

Når du vælger os til at stå for opsætning af tapet i din bolig, virksomhed eller et andet sted, vil du blive mødt af en række erfarne malersvende, der kun benytter sig af de bedste materialer. Dette er din garanti for altid at få et flot resultat, der holder. Selvom vi lægger stor vægt på kvalitet og kun benytter de bedste materialer, går vi ikke på kompromis med vores priser. Vi ønsker at være dit foretrukne malerfirma, og det er derfor vigtigt for os at kunne tilbyder nogle af markedets bedste priser.

Vi forhandler en bred vifte af tapeter

Tapet kan være prikken over i’et i stuen, på børneværelset eller i daginstitutionen og kan være med til at skabe en hyggelig og personlig stemning. Hos MidtdjursMaleren arbejder vi med alt lige fra savsmuldstapet til designertapet. Vi forhandler et bredt udvalg af tapeter i forskellige farver, mønstre og motiver, så du nemt finder det tapet, der passer til dine ønsker.

​Tapetsering med sans for detaljerne

Mange vælger selv at kaste sig ud i tapetsering af en væg, men har man ingen erfaring, er tapetsering en yderst svær disciplin at mestre. Opsætning af tapet kræver tålmodighed, præcision og de rette materialer, og derfor er det en god idé at vælge en erfaren fagmand, hvis du ønsker et fejlfrit resultat. Hos MidtdjursMaleren er vi med vores mangeårige erfaring eksperter i opsætning af tapet, hvilket er din garanti for et perfekt resultat. Vi sørger også for at udføre det indledende arbejde ved fx at jævne overfladerne, så du får det bedste resultat.

Få et uforpligtende tilbud på opsætning af tapet

Overvejer du at bruge tapet i dit hjem, i din forretning eller lignende? Du er altid velkommen til at kigge forbi vores malerbutik i Kolind, så kan vi fortælle dig meget mere om alle mulighederne i forbindelse med opsætning af tapet, og så du kan se vores store udvalg af forskellige tapeter.

Når du ringer til os på telefon 86 39 54 14 og 28 40 54 14 eller skriver på e-mail nc@midtdjursmaleren.dk, kan vi give dig mere information, og vi giver med glæde et uforpligtende tilbud med på vejen.

Vi opsætter tapet og udfører maleropgaver for kunder på hele Djursland, samt i Randers, Lystrup, Aarhus og omegn.

Vores butik er åben fra:

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

12:00 - 17:00

​Lukket

Lukket

12:00 - 17:00

12:00 - 17:00

10:00 - 13:00​

Information

MidtdjursMaleren Bo Christensen

& Søn ApS

H.C. Andersensvej 2, 8560 Kolind

Mobil: 28 40 54 14

CVR: 32836852

banner_960_pink_01